Новини AECU

Запрошуємо прийняти участь в IX Всеукраїнській будівельній премії IBUILD 2021!

IBUILD – це головна будівельна премія України, якою відзначають кращих представників будівельної галузі, кращі будівельні та девелоперські компанії і кращі об’єкти поточного року.

✔️ Категорія КРАЩИЙ СЕРЕД РІВНИХ - це персональна премія, що виділяє професіоналізм та фаховий рівень учасників, якою нагороджуються кращі спеціалісти та представники своєї справи за досягнення та напрацювання.

✔️ Категорія ВИМІР УСПІХУ - це корпоративна премія досягнень, що виділяє професіоналізм та фаховий рівень компаній, які впродовж тривалого часу стабільно та успішно працюють на будівельному ринку, зарекомендували себе, як надійний партнер, і застосовують нові технології та матеріали.

✔️ Категорія ВІДКРИТТЯ РОКУ - це премія блискавичних досягнень, що виділяє прорив у компаніях, яким вдалося за поточний рік піднятися на нову ланку в своїй кар'єрі, які впроваджують новітні технології, показали позитивну динаміку зростання та мають високий потенціал для подальшого розвитку.

❗️ Подача заявок IBUILD 2021 відбувається до 19 листопада 2021 року включно за посиланням 👉🏻 http://ibuild.ua/

👍🏻 Бути лауреатом премії IBUILD – означає підтвердити свої власні досягнення та отримати визнання власним професійним здобуткам на найвищому рівні!

👍🏻 Не зволікайте, приймайте участь у ІХ Всеукраїнській будівельній премії IBUILD 2021!

📞 Контактна особа з додаткових питань 👇🏻
Олена Молоткова, (067) 917 82 70

📑 Перелік номінацій додається 👇🏻